top of page

Workshopfeestjes Kids

Stoer, Stoerder, Stoerst

Super leuk dat jullie belangstelling hebben voor een workshopfeestje!! Wil je indruk maken met je feestje? Geen probleem! We hebben duizend-en-een-workshops waaruit je kan kiezen: voor creatieve knutselkinderen, kleine onderzoekers, groot en klein van Stoerlight (vanaf 4 jaar), Stoer (vanaf 7 jaar), Stoerder (vanaf 8 jaar) tot Stoerst (vanaf 10 jaar).

 

Het vieren van jouw kidsfeestje kost geen voorbereiding van jouw kant enne je hebt geen rommel in huis. Het enige wat je moet doen is je camera mee nemen en wat helpende handjes om de puntjes op de i te zetten... Zo kan iedereen en vooral de ouders(!) ook genieten op jouw kidsfeestje! Kortom van een feestje met alles er op en eraan: van klein en knus tot een grote knalfuif. Onze workshops zijn ook mogelijk op jullie eigen thuislocatie. 

VIP-Intake

We willen het leukste feestje ever organiseren voor jou, Daarom plannen voorafgaand jouw persoonlijke VIP-Intake van een half uurtje. Daarin nemen we een kijkje in ons speciale workshop-hoekje ter inspiratie. En bepalen we  de invulling van jouw feestje: wat wil je drinken, snacken, muziek en wat moet ik echt van te voren weten om er een geslaagd feestje voor jou te maken!

Wanneer 
De meeste kidsfeestjes zijn woensdagmiddag, vrijdagmiddag (15.00 uur) of zaterdagochtend of -middag. Zondag zijn we gesloten,

Duur

Het workshopfeestje duurt ongeveer 2 uur OF 2,5 uur met een griezeldisco als afsluiting...Griezellig leuk! Voor de allerkleinsten is het een half uurtje korter, Lijk-t het je wel geestig? Spooktaculair een groot succes…zeker met stalen zenuwen! Hahahahaha! Maar eeeuh als je bang bent voor spoken en andere wezens die het daglicht absoluut niet verdragen dan moet je niet kiezen voor deze afsluiter…Dus nogmaals niet geschikt voor fijngevoelige typetjes en bangepoeperds….Je bent gewaarschuwd! 

Kosten

De kosten variëren van € 15,50 tot € 20,- per kind voor de activiteit /disco en € 4,50 per kind voor eten en drinken (chipje of popcorn, pauzedrankje, raketijsje en een heerlijk bruisend welkomstdrankje. Wil je iets gezonders? Dat kan natuurlijk ook). 


Wil je nog meer? 

  • Versierde Cupcakes, drankje en cadeautjesspel € 2,50 p.p. (30 minuten langer) 

  • Donut, drankje en cadeautjesspel € 2,00 p.p. (30 minuten langer)

  • Lunch (croissantjes, krentenbollen of eierkoeken), drankje en cadeautjesspel € 4,50 p.p. (30 minuten langer)

  • Chocoladefondue als afsluiter (appel, banaan, lange vingers, spekjes € 3,00 p.p.

  • Wil je een eigen taart meenemen? Leuk! Dan rekenen € 1,50 p.p. voor aankleding, drankje en het cadeautjesspel.

Illustrated White Cats

Ik heb het nog nooit gedaan,

dus ik denk  dat ik het wel kan!!

Liefs PIPI

Image-empty-state.png

Little Princess Workshop

Heb je een grote fantasie, verbeelding en hou je van magie, dagdromen, sprookjes en elfenstof dan is dit jouw koninklijke feestje! Ben je een meisje meisje, vrouwelijkheid in den dop? Jij en jouw collega diva's worden zeker in de watten gelegd. Girls Only!!

Image-empty-state.png

Beesten Feest

Zin in een feestje? Speciaal voor de Beregezellige kleuters is er het Beesten Feest!! Ben je gek op dieren, verkleden, spelen en knutselen, dan is dit fuifje iets voor jou. Uiteraard met een extra feestelijke feesttafel in camouflage kleuren met drankjes uit dierenbekershelemaal in stijl...We zeggen alvast...Gefelicistaart!

Image-empty-state.png

Knutselfrutsel Papierkunst!

Ben je een professionele knutselfrutsel of een crea bea? Kun je eindeloos knutselen? Hou je van kleuren, verven, knippen en kan het je niet gek genoeg zijn? Ben jij de Knutsel Koningin of de Fröbel Koning die we zoeken? Kom dan op jouw troon zitten, want wij hebben het perfecte feestje voor jou.

Image-empty-state.png

Dinowereld

Ben je een echte dino kenner, een expert...of noem je jezelf met een heel duur woord: paleontoloog of ben je gewoon een dino liefhebber: hou je van coole opgravingen, ontdooien van dino fossielen of dino eieren uitbroeden? Dan ben je dus echt besmet met het dinovirus! We gaan gezellig terug naar de prehistorie, brullen gezamenlijk de Dino's weer tot leven en kruipen in de huid van je lievelingsdino. Klopt je dino hartje al sneller?

Image-empty-state.png

Plastiek Fantastiek

Maak jij in je hoofd tochten door de stad vol met spannende avonturen? Ben jij iemand die altijd op straat speelt, die thuis komt met vieze kleren en kapotte knieën en je zakken vol met vondsten...je moeder noemt het shit. Nou je kan je als stadsjutter je helemaal uitleven bij ons: er wachten allerlei 3d kunstwerkjes om gecreëerd te worden...zooi wordt weer mooi dankzij jou! Het is echt een kunst om van afval iets te maken...Kunst met een grote K! En jij kunt het en kunst het gewoon!

Image-empty-state.png

Pimpknutselen!

Hou je van decoreren? Ben je gek op Jill? Je weet wel van YouTube. Vind je het leuk om je kamer op te leuken met allerlei gezellige trendy decospullen? Hou je van bonte kleuren en kan het je niet gek genoeg zijn? Kom je tijd tekort en is het nooit af? Weet je van niets iets te maken, omdat je vol zit met ideeën? Dan ben je een professionele Pimpster. Met deze workshop worden jij en je BFFs ook Super Duper DIY Queens.

Image-empty-state.png

Sharpie Pimpen

Ken je ze al? Sharpies... de permanentmarkers uit Amerika voor de tremendous Very BIG Knutsels! Sharpies zijn een soort pennen/stiften die je voor heel veel verschillende projecten kan gebruiken. Niet alleen te gebruiken op papier, maar ook bijvoorbeeld op plastic, stenen, glas, servies...Perfect om creatief mee aan de slag te gaan...DUSSS hoe vet wil je het hebben?

Image-empty-state.png

Ibiza BOHO-Style

Deel jij ook onze liefde voor Ibiza? Ben je een bohemian babe, een boho-chick!? Het motto "less is more" is niet aan de orde. Alles mag en alles kan, dus stijl er naar hartelust op los en mix & match. De Ibiza Stijl is lekker kleurrijk, vrolijk met felle kleuren en veel franjes, kwastjes, schelpjes en veren... Flower Power!! Op zoek naar jouw inner-hippie. Hip Hipper Hipster!

Image-empty-state.png

Vlaggetjes Pimpen Nieuw!

Het leven is een feestje wanneer je slingers ophangt. En met deze geweldige stoffen slingers is dat nog maar een fluitje van een cent! Dus weg met jouw saaie kamer, fleur hem op met je eigen unieke slinger: hip, trendy, vrolijk, cool, stoer of met een vleugje Ibiza! Met deze slinger wordt jouw kamer echt een feest 4-ver! We zijn in ieder geval al verslingerd aan deze slingers! Nu jullie nog!!!

Image-empty-state.png

Piñata's voor de Fun.

Je kan ze kopen in de winkel in allerlei verschillende soorten en maten, maar de leukste zijn toch die je zelf hebt gemaakt!! Echt waar! Wist je dat piñata's oorspronkelijk uit China en helemaal niet uit Mexico komen? En gebruikt werden om geesten te verjagen...en tegenwoordig worden ze kapotgeslagen voor snoep. Zonde toch?

Image-empty-state.png

Artie Hartie

Speciaal voor de tieners: een te gek schilderfeestje...laat de Mondriaan in je los, met schilders-tape lekker abstract. Miischien hou je meer van Keith Haring of ga je voor spetter art...Kloddertje verf hier, spatje verf daar. En met jouw naam in tape ben je in no time klaar, zo leuk en zo crea en geen tekenervaring vereist...beloofd! Hou je van vlakken of romantiek of juist zwart-wit of heerlijk kleurrijk? Weet je wat...ontdek de kunstenaar in je zelf!

Image-empty-state.png

Turbo Superspinners, een heus Super Tollenfeestje

Nostalgie op en top! Ze bestaan al eeuwenlang, maar raken echt niet uit de mode.Vrouger had je van die moeilijke houten tollen met touwtjes en stokjes, maar die van nu zijn veel makkelijker en veel flitsender-der!!! We dollen met heel veel houten tollen en gaan door tot je er tureluurs van wordt en dolgedraaid bent....Supertoll!
Als je echt indruk wilt maken op je matties. Dit feestje vind je echt nergens anders. En natuurlijk neem je je eigen supertol mee naar huis.

Image-empty-state.png

Monsterleuke Monsters. Boe!

De Letter M is voor Monsters! Een monster is een lelijk onaantrekkelijk wezen die je tegenkomt in spannende strips, boeken, verhalen, films. Zitten ze onder je bed, achter het behang of in de kledingkast verstopt en lopen ze achter jouw hielen? Wij lusten ze rauw, jij ook? Kom langs, wordt een meester in de monsterleer en laat de lieverdjes/boefjes tot leven komen. Je hebt wel tonnen lef en ontiegelijk veel moed nodig echt mega veel! Heerlijk een middagje griezelen met een knipoog!!

Image-empty-state.png

Griezelige Griezels

Hou je van Griezelligheid? Griezels, zombies, mummies, spinnen, spoken, skeletten en andere angstaanjagende gedrochten? Heb je stalen zenuwen? Dan voel jij je vast wel thuis in het spookhuis genaamd "De Knutselkeuken", waar de deuren speciaal open gaan voor niet-bange-rikken.

Image-empty-state.png

Bouwplaats Masterbuilder!

Ben je gek op Opdrachten, Spelletjes, Wedstrijd, Lego en Bouwen? Wat dacht je van een Legofeestje met hele coole opdrachten? Heel gezellig blokje voor blokje iets moois creëren...wordt een echte Masterbuilder!

Image-empty-state.png

Handige Harry (m/v)

Ben je gek op timmeren? Dan zit je bij ons helemaal goed! Wij houden ook van timmeren en voor alle handige Harry's maar ook alle Bob de Bouwers met 2 linkerhanden is er wel een leuke uitdaging te vinden, maar eerst moeten we een bouwvergunning aanvragen!

Image-empty-state.png

Muzieklab!

Ben je gek op ritme, muziek en swingen? Trommel je de hele dag op van alles en nog wat? Zing je graag onder de douche? Droom jij van een loopbaan in de muziek? Ben je niets liever bezig dan muziek maken, hoor je ook mooie klanken uit plastic buizen? Ben je een echte wiebelkont? Of ben je een musicoloog? Ontdek dat alles een ritme heeft en wiebel je kont!

Image-empty-state.png

Mozaïeken!

Je weet nooit wat je kunt, tot je het geprobeerd hebt. Kom gezellig mozaïeken. Je kan het echt en je wordt er blij van...99% gegarandeerd.Ken je de Spaanse kunstenaar Gaudi of de prachtige mozaïek bankjes die je overal in Den Haag kan vinden? Met Mozaïek maak je supergave mooie kunstwerkjes: super creatief. Wordt een echte tegeltjes kunstenaar.

Image-empty-state.png

Handlettering!

Heb je zin in een middagje creatief bezig zijn? We gaan een prachtig kunstwerk maken op canvas of een kaart middels tekenen van letters: Handlettering. Mooie teksten op kaartjes, posters, houtjes met leuke versieringen en kekke illustraties...nog steeds helemaal hipperdepip!?

Image-empty-state.png

Graffiti Stijl Pret Letters tekenen

Zoek je nog een leuke en creatieve uitdaging? Dan is dit misschien wel iets voor jou: een Graffiti tag tekenen. Misschien doodle je jouw naam al een beetje misschien heb je stiekem al een tag...een handtekening of een symbool? Echt super cool om te doen. Geen gedoe met verf of spuitbussen.

bottom of page