top of page

Handlettering!

Heb je zin in een middagje creatief bezig zijn? We gaan een prachtig kunstwerk maken op canvas of een kaart middels tekenen van letters: Handlettering. Mooie teksten op kaartjes, posters, houtjes met leuke versieringen en kekke illustraties...nog steeds helemaal hipperdepip!?

Knutselkeuken

2 uur

Stoerst

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Kaarten
- Canvas
- Houten huisje
- Wegwijzers

We gaan heerlijk los met Stabilo's, Twin markers, Fineliners, Brushpennen, Blowstiften en nog veel meer. En je hebt echt geen teken ervaring nodig...iedereen kan dit...met een gum en een liniaal kom je al een heel eind!

Stap voor stap leer je de basistechnieken en trucs...een mooie banner hier, een krul letter daar, doodle een bloemetje, zentangle een hartje erbij...een veertje, een pijltje...niets is te dol. En we hebben heel veel stempels, sjablonen en pinspiratie om jouw kunstwerk verder op te leuken! Het enige wat je nodig hebt is een inspirerende tekst en je creativiteit. Laat je fantasie de vrije loop overstromen en tover de mooiste compositie voor aan je muur. Ben nu al benieuwd naar jouw resultaat! Ga naar huis met een hoofd vol inspiratie en voor je weet maak je de mooiste prachtigste composities. Handletterkunstenaar!

bottom of page