top of page

Knutselkeuken Disco!

We hebben ook verschillende Spetterende Sprankelende Bruisende Griezellige Dansfeestjes voor de gezellige Teens! Ben je een echte party harty? Een feestganger in hart en nieren? Welk feestbeest schuilt er in jou? Een disco kikker, een party animal, een nachtraaf, of ben je meer een dancing queen of meer een chillax…een muurbloempje, een huismus. Ga je helemaal los op house, trance, techno…lekker raven, dance jezelf in trance, of ga je liever hakkuh en zagguh? Kom verkleed je op een unieke ludieke manier en steel de show op de dansvloer! Everybody dance now! Dansen en Sjansen is nog nooit zo leuk geweest! Weinig leukers dan een goed disco feest…en weet je…een feest wordt pas echt een feest als jij er bent geweest!! Waar is het feestje?

Knutselkeuken

2 Uur

DISCO, Huis Special

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Vet Foute Feest Fuif
- Griezellige Monsterbal
- Glitter & Glamour Disco
- Glow-in-the-dark Raveparty

Mogelijke Extra's:
- Heerlijk buffet met mock-cocktails
- Limo fontein
- Hollandsche hapas op stokkies
- Chocoloco fondue

Een 100% Dansfeestje met verschillende thema’s voor jongens en meisjes: een Vet Voute Feestfuif met tropisch limbo dansen, een Griezellige Monsterbal met badhair, Glitter en Glamour Disco met een vleugje FlowerPower of een Neon Glow-in-the Dark WitRaveparty…bijna alles is mogelijk! Wat vind je leuk?

Dus Feestgangers opgelet: het aftellen gaat bijna beginnen: met kikkuh discolampen, coole rookmachines, vette lasers, stroboscopen en black light toveren we de Knutselkeuken in no time in een waar danspaleis licht, geluid, schijnwerpers, bellenblaas, popcorn en heerlijk gekoelde ijskoude drankjes!…het wordt Knalluh!! Kom maar op, doe die handjes in de lucht en dans je benen van je lijf!

bottom of page