top of page

Ibiza BOHO-Style

Deel jij ook onze liefde voor Ibiza? Ben je een bohemian babe, een boho-chick!? Het motto "less is more" is niet aan de orde. Alles mag en alles kan, dus stijl er naar hartelust op los en mix & match. De Ibiza Stijl is lekker kleurrijk, vrolijk met felle kleuren en veel franjes, kwastjes, schelpjes en veren... Flower Power!! Op zoek naar jouw inner-hippie. Hip Hipper Hipster!

Knutselkeuken

2 uur

Stoer

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Ibiza armbandjes/enkelbandjes pimpen
- Fleurige sleutelhangers met PomPoms
- Lapjeskrans met kralen.
- Dromenvanger
- Schelpen windvanger
- Macrameeën op een potje

Ben je gek op leuke sieraden? Vind je het leuk om super hippe Ibiza armbandjes, enkelbandjes, haarbandjes, leuke fleurige sleutelhangers of tassels te maken met zelfgemaakte pomponnetjes, kraaltjes en lintjes voor je festivaltas... echt super girly. Je kan kiezen uit verschillende kralen, bedels en lintjes. En niet alleen geschikt voor de zonnige zomerdagen, maar ook zeker voor in de herfst en winter... shine en fleur alle seizoenen op met je zonnige uitstraling.

Misschien heb je altijd al gedroomd om een dromenvanger te maken of een schelpen wandhanger of wil je leren macrameeën op een potje. Of een fleurige lapjeskrans met tassels en kralen. Super gaaf allemaal!! Geef er je eigen draai aan...

bottom of page