top of page

Little Princess Workshop

Heb je een grote fantasie, verbeelding en hou je van magie, dagdromen, sprookjes en elfenstof dan is dit jouw koninklijke feestje! Ben je een meisje meisje, vrouwelijkheid in den dop? Jij en jouw collega diva's worden zeker in de watten gelegd. Girls Only!!

Knutselkeuken

1,5 uur

Stoer Light

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Kroontje knutselen
- Eenhoorns op een stokje
- Magisch regenboogflesje
- Kralenhartje op een sokkel
- Fotolijstje
- Toverstafje

De kleine crea bea's kunnen zich helemaal uitleven in de volgende must-haves:
Supercool is de prinsessen kroon met Roze Roosjes, Glitters en Bling Bling, maar zeker zo leuk zijn de sieradendoosjes. Is je sieradencollectie een rommeltje en weet je niet hoe je jouw kostbare bijou het beste kan etaleren... Jouw sieradendoosje wordt een echt juweel voor al je pareltjes! Een andere must-have is een handspiegeltje, gepimpt met stickertjes, glimmertjes, glittertjes of diamantjes? Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Of wat dacht je van een majestueus fotolijstje mysterieus te pimpen met edelsteentjes, hartjes en nog veel meer versiersels.

Voor een fee-jaardagsfeestje kan je op magische wijze een fonkelend toverstafje knutselen met een heleboel manenstralen om je toverspreuken meer kracht te geven! Laat alle fee-jaardags wensen maar in vervulling gaan...het wordt fee-tastisch!! En wat is een fee(st) zonder unicorns. Wat dacht je van een eenhoorn op een stokje! Of een magisch regenboogflesje met glittermanen!!

Wanneer heb jij voor het laatst heerlijk geglitterd?

Als je liever wilt verkleden en heerlijk optutten met allerlei musthave accessoires, kies dan voor een verkleedfeestje. Een prinses van een sprookjeskasteel of van de rode loper of een fee-tastisch elfje.

bottom of page