top of page

Turbo Superspinners, een heus Super Tollenfeestje

Nostalgie op en top! Ze bestaan al eeuwenlang, maar raken echt niet uit de mode.Vrouger had je van die moeilijke houten tollen met touwtjes en stokjes, maar die van nu zijn veel makkelijker en veel flitsender-der!!! We dollen met heel veel houten tollen en gaan door tot je er tureluurs van wordt en dolgedraaid bent....Supertoll!
Als je echt indruk wilt maken op je matties. Dit feestje vind je echt nergens anders. En natuurlijk neem je je eigen supertol mee naar huis.

Knutselkeuken

2 uur

Stoerder

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Verfspinners
- CD spinners
- Optische kleuren tol

Dit is een keigave proefjeslabworkshop: de verschillende vormen, dessins, kleuren geven super mooie effecten enne het bevordert ook je fijne motoriek. Wist je dat je met houten tollen, plastic tollen, laser tollen, spiraal tollen, omkeer tollen, vrolijke bonte tollen, optische tollen en met onze zelfgemaakte huis-tuin en keuken tollen: slaspinners, cd's, viltjes, een supergave middag kan beleven? Kortom tollen kan je de hele dag!! Kom ook gezellig als een dolle de geinige tollen uitrollen. Het wordt helemaal dolletjes met onze tolletjes!

bottom of page