top of page

Graffiti Stijl Pret Letters tekenen

Zoek je nog een leuke en creatieve uitdaging? Dan is dit misschien wel iets voor jou: een Graffiti tag tekenen. Misschien doodle je jouw naam al een beetje misschien heb je stiekem al een tag...een handtekening of een symbool? Echt super cool om te doen. Geen gedoe met verf of spuitbussen.

Knutselkeuken

2 uur

Stoerst

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Kaarten
- Canvas
- hout

Pret Letters maken.... Moeilijk?? Welnee. We beginnen eerst met het bekijken van voorbeelden van verschillende stijlen, kleuren en thema's en de verschillende type letters zoals bubbel letters, wildstyle letters, contour letters en ook nog wat info over vakverdeling, witruimte en compositie en dan...gaan we aan de slag voor je eigen Piece!

Maak eerst een eigen ontwerp, bijvoorbeeld je naam, maar het mag ook een cool woord zijn bv droom love peace. Schetsen en gummen en nog meer gummen...en dan lekker XL...laat alle remmen los en geef er zo je eigen draai aan...met een krulletje hier, een streepje daar, een bolletje, een bubbeltje, een snorretje, een pijl, nog een gek oogje erbij. Niets is te gek, alles kan en mag!! Als je helemaal tevreden bent, gaan we jouw Master Piece inkleuren met speciale verfstiften en op het eind nog even los met blow pennen voor een spatje roze hier en een spatje groen daar. Tuurlijk krijg je leuke tips en trucs om thuis lekker verder te gaan.

bottom of page