top of page

Artie Hartie

Speciaal voor de tieners: een te gek schilderfeestje...laat de Mondriaan in je los, met schilders-tape lekker abstract. Miischien hou je meer van Keith Haring of ga je voor spetter art...Kloddertje verf hier, spatje verf daar. En met jouw naam in tape ben je in no time klaar, zo leuk en zo crea en geen tekenervaring vereist...beloofd! Hou je van vlakken of romantiek of juist zwart-wit of heerlijk kleurrijk? Weet je wat...ontdek de kunstenaar in je zelf!

Knutselkeuken

2 uur

Stoerder

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Tape-Art
- Harty Art
- Keith Haring
- Mondriaan
- Kawaii Diertjes (even googlen)
- Spetter Art

We gaan heerlijk met schilderstape aan de slag...rechte of schuine vlakken...Wat vind je leuk? Ken je de Japanse Kawaii Diertjes (even googlen ;0)) met echt de allerleukste allerliefste allerschattigste oogjes...so cutie! En last but not least, laat je hartje spreken in een liefelijk hartjeskunstwerk. Wanneer heb jij je voor het laatst zo lekker uitgeleefd op canvas??

Naast verf hebben we ook hebben ook coole twinmarkers...dit zijn speciale verfstiften op basis van alchohol met aan beide kanten een punt, de ene fijn, de ander grof... echt super gaaf! Na afloop van dit feestje ga je in ieder geval trots naar huis met een mooi zelfgemaakt werkstuk! Jouw Kunstwerk!

bottom of page