top of page

Muzieklab!

Ben je gek op ritme, muziek en swingen? Trommel je de hele dag op van alles en nog wat? Zing je graag onder de douche? Droom jij van een loopbaan in de muziek? Ben je niets liever bezig dan muziek maken, hoor je ook mooie klanken uit plastic buizen? Ben je een echte wiebelkont? Of ben je een musicoloog? Ontdek dat alles een ritme heeft en wiebel je kont!

Knutselkeuken

2 uur

Stoerst

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Regenmakers
- Trommels

Sla je slag op en met dit muzikale feestje en maak in no time je eigen muziekinstrument! Dat is pas leuk en anders dan anders. Overal zit muziek: in een regenbui, onweer en donder, maar wist je dat er ook muziek zit in afval...rommel de trommel?

En vind je het zachte geluid van stromende regen ook zo heerlijk zen...zelfs betoverend? We blazen weer muziek in oude posterbuizen...we timmeren stoer erop los, pimpen de boel met een mooi jasje...echt mega vet euh zen! Enne soms werken de Regenmakers heel erg goed...te goed! De Knutselkeuken kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld!!

Dusss wil je heerlijk zen genieten, swingen, spierballen trommelen, rommelen, kom dan als een dondersteen een trommel of een regenmaker in een ander jasje maken. Let's make some noise euh music en schud je billen en ga lekker flink tekeer. En misschien een start van je muzikale reis.

bottom of page