top of page

Dinowereld

Ben je een echte dino kenner, een expert...of noem je jezelf met een heel duur woord: paleontoloog of ben je gewoon een dino liefhebber: hou je van coole opgravingen, ontdooien van dino fossielen of dino eieren uitbroeden? Dan ben je dus echt besmet met het dinovirus! We gaan gezellig terug naar de prehistorie, brullen gezamenlijk de Dino's weer tot leven en kruipen in de huid van je lievelingsdino. Klopt je dino hartje al sneller?

Knutselkeuken

1,5 uur

Stoer Light

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Fossielige dooie dino's kleien
- Canvas
- 3D-Dino
- Scharende Dino
- Dino Vaandel

Dit avontuurlijke huiveringwekkende bloedstollende spannend feestje is echt iets voor jou met dino XL-koekjes, dino chips klauwen en groene dino limo...Durf jij oog in oog te staan met de gevreesde T-Rex? Of de Diplodocus of Iguanodon?
We gaan dus terug naar het Jura tijdperk, naar de tijd van gevaarlijke uitbarstende vulkanen, meteoriet inslagen en supernova's die om de haverklap op de aarde inbeukten! Maar gelukkig de Dinos zijn er niet meer...al 65 miljoen jaar niet meer...ze zijn hartstikke D..D!! Dooier kan bijna niet...maar euh wel lekker rustig zo op de wereld...toch?
Maar niet getreurd...ze hebben zich stiekem verzameld in De Knutselkeuken om een Dinofantastisch feestje te geven.

We knutselen een heel gevaarlijke scharende Dinokroc met bloedtanden...GRR!! Je weet wel...eentje die in je billen bijt! Of we brullen de fossielen weer tot leven en kleien er lekker op los...leuk met je eigen kistje! Of wat dacht je van een coole 3D dino! Hou je meer van stiften, spetten en spatten...dat is zeker leuk voor je eigen Dino vaandel! En een T-Rex masker knutselen kan ook...ROAR!!

bottom of page