top of page

Workshops voor volwassenen

Sometimes you just need to chill and have some Me-time!! So grab your slingers en versier jouw leven! 

We geven verschillende workshops voor bedrijven als pv uitje of als team building...gezellig even bijkletsen met je collega’s in een andere setting! Je hoeft echt geen creatief talent te zijn, iedereen heeft een leuke middag of avond en aan het eind heb je iets nieuws geleerd en ga je natuurlijk met iets moois naar huis. Wij bieden workshops voor grote en kleine groepen aan op jullie eigen locatie.

Verder organiseren we op ons eigen atelier bv vrijdagmiddag pimpen onder genot van Hapjes, Sapjes en Grapjes! Of heerlijk een gezellig avondje uit met je bff’s, zussen, buufjes…onder genot van Babbels, Bubbels en Borrelnootjes…Gezelligheid staat voorop! .Je gaat naar huis met een prachtige homemade kunstwerk om trots op te zijn! En misschien heb je er een nieuwe hobby bij...

En wat dacht je van een vrijgezellig Bachelorette feestje of een middagje fröbelen voor je zwangere vriendin….leuk allerlei kraamcadeautjes maken!

We bieden verschillende workshops aan. Van stoere knutsels met fietsbanden tot kleurrijk Ibiza-Style, zodat je iets heel persoonlijks kan maken in een paar uur tijd. We hebben ook speciale seizoensworkshops. Informeer naar de mogelijkheden. 

De workshops zijn mogelijk:

 - 's middags: maandag t/m vrijdag, behalve woensdag.

 - 's avonds: donderdag en vrijdag

De kosten variëren van €30,- tot € 45,- per persoon. Dit is inclusief materialen, drinken en homemade lekkers. Duur van de workshop is meestal 2,5 -3 uur.   

Kom gezellig lachen, kletsen, borrelen en fröbelen…

Ibiza Wensvlaggen (nieuw!)

Ibiza Wensvlaggen (nieuw!)

Het leven is een feestje wanneer je zelf de slingers ophangt! En we helpen je hierbij😉 Een nieuwe unieke gezellige workshop! We zijn verslingerd aan deze slingers…deze workshop is wat ons betreft met vlag en winpel al geslaagd…de vlag kan uit! Leuk voor jezelf, maar ook leuk om de vlaggen cadeau te doen!

Wist je dat de vlaggen zijn gefabriceerd in een gezellige samenwerking met Dagbesteding Karmijn…Creativiteit kent geen beperking!

Feest-etagère!

Feest-etagère!

Stoere etagères pimpen in je eigen stijl! Met gave sjablonen en speciale stiften maak je in no time een te gekke taartschaal of een Uber chic etagère…in allerlei prints…

Vintage Servies Stapelen

Vintage Servies Stapelen

Samen gaan we antieke oude en nieuwe kopjes, schoteltjes, bordjes, glaasjes, vaasjes, kandelaars en beeldjes op elkaar stapelen tot een leuke feestelijke etagère. Dat wordt heerlijk feestleuten en High Tea-en…Hmm het lijkt alsof de thee lekkerder smaakt en het nog gezelliger wordt, zelfs koninklijker.

Pimp een droom-vogelhuisje  

Pimp een droom-vogelhuisje  

Verwelkom de lente met een zelf gepimpt vogelhuisje. Voor de binnen en buiten huismussen! Kom het gezellig uitvogelen en uitbroeden! Ga flierefluitend naar huis met een origineel homemade paleisje!

Misschien leuk als cadeautje voor je allerliefste blije vogeltje? Ook erg leuk om een stoer insectenhuisje te versieren en te pimpen…

Macramé: Wandhanger Basisknopen

Macramé: Wandhanger Basisknopen

Zit je in de knoop? Kom gezellig old school macrameeën. Er gaat geheid een hele nieuwe retro wereld voor je open…In deze workshop leer je hoe je de allerleukste knopen snel onder de knie krijgt!! Makkelijker kunnen we het niet maken…

Macramé Plantenhanger

Macramé Plantenhanger

Je kunt heel makkelijk een mooie plantenhanger kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om er zelf een te knopen! Met eenvoudige en speciale macramé knopen maak je in no time een hippie plantenhanger.

Macramé windlicht

Macramé windlicht

Hou je van gezelligheid, recyclen en handwerken? Dan is het erg leuk om een XXL Glazenpotje met de old school knoop techniek te bewerken! Erg seventies, erg leuk op je schouw, vensterbank, salontafel, in de tuin...of?

Strandtas Pimpen

Strandtas Pimpen

Heb je al een strandtas? Ben je al Zomerproof? Pimp een unieke Ibiza strandtas die helemaal bij jou past! Uber Hip natuurlijk voor het strand, maar ook erg leuk voor een picknick, als boodschappentas of gewoon voor de heb in je woonkamer! Kom verwen je jezelf!

Ook super leuk als Moeder-Dochter workshop!

Schelpen Wandhanger of Schelpenkrans (nieuw!)

Schelpen Wandhanger of Schelpenkrans (nieuw!)

Maak een schelpenkrans of een stoere wandhanger van gejutte spullen zoals schelpen, drijfhout, steentjes en schatten van oma’s zolder. Een echte eyecatcher in zomerse sferen!

Zen Doodle stenen (nieuw!)

Zen Doodle stenen (nieuw!)

Breng grijze gladde saaie stenen tot leven met lijntjes, lusjes, krulletjes en stipjes. Heerlijk zen! Hiervoor hoef je echt geen kunstenaar te zijn… Google maar eens een keertje! En heb je eenmaal de smaak te pakken, dan gaat er echt een hele nieuwe wereld voor je open…Het wordt helemaal Kei gaaf!

Ibiza Armbandjes

Ibiza Armbandjes

Ben je al zomer proef?? Bijna? Mis je nog iets om je polsen? Pimp jezelf met mooie zoete vrolijke arm-candy in jouw eigen BoHo look! Ook leuk als Moeder-Dochter workshop met je kleine hartendiefje!

Fietsbanden Pimpen

Fietsbanden Pimpen

Met oude en nieuwe fietsbanden kun je heel veel leuke dingen maken: een egeltje, een uil, een lotusbloem of stoere oorbellen, armbandjes, sleutelhanger. Ultiem is een stoer memobord of een krans in combi met jute of stofjes...super leuk voor buiten! Het wordt Kikkuh en Shinen…recyclen is zoo leuk!

Wild Life Lamp pimpen! (Nieuw)

Wild Life Lamp pimpen! (Nieuw)

Ben je op zoek naar een wilde belevenis? We toveren een stoer blik om tot een gave bureaulamp met luipaarden, tijger, zebraprints of slangenprints! Superleuk al die vachtjes…Voor elk wat wil(d)s…Een echte Blikvanger!

Dromenvangers

Dromenvangers

Altijd al een prachtige dromenvanger willen maken? We hebben ze in verschillende stijlen: origineel (spinnenweb), Ibiza Style (peace teken), Macramé (levensboom), Borduurring (kant en bloemen) of juist een vintage (oma’s gehaakt kleedje) Of een stoer hoefijzer? Of een kunstige met een tak? Waar droom jij van?

Recycle Stylen Nieuw!

Recycle Stylen Nieuw!

Benieuwd wat dat is? Nou gewoon jouw “ouwe” meuk opleuken… Afscheid nemen van je schatten kan altijd nog enne weggooien is zonde toch?! Geef je spullen een tweede leven…een nieuw leven en tover ze om tot nieuwe kunstwerkjes... jouw kunstwerkjes! Lekker duurzaam Knutselen met een grote letter K. 

Schilderen

Schilderen

Leef je helemaal uit! Je gaat onder begeleiding aan de slag met acrylverf en sjablonen op een canvasdoek van 40 x 30 cm. Echt een feelgood workshop! Lachen gieren brullen onder genot van Hapjes Sapjes en Grapjes (overdag) of Bubbels, Babbels en Borrelnootjes (‘s avonds).

bottom of page