top of page

Ibiza Wensvlaggen (nieuw!)

Het leven is een feestje wanneer je zelf de slingers ophangt! En we helpen je hierbij😉 Een nieuwe unieke gezellige workshop! We zijn verslingerd aan deze slingers…deze workshop is wat ons betreft met vlag en winpel al geslaagd…de vlag kan uit! Leuk voor jezelf, maar ook leuk om de vlaggen cadeau te doen!

Wist je dat de vlaggen zijn gefabriceerd in een gezellige samenwerking met Dagbesteding Karmijn…Creativiteit kent geen beperking!

Knutselkeuken, Op locatie

2 a 3 uur

Personeelsvereniging, BFF-Feest, Bachelorette, Buikfuif

Tuurlijk kan je ze gewoon makkelijk online kopen, maar zelf je eigen hippe woonslinger van stof pimpen is toch wel het allerleukste…zeker met onze allercoolste en hipste sjablonen. Dat geeft je interieur echt een feestelijke boost: Een slinger voor jouw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, patio of voor jouw thuiswerkplek. Ze fleuren de kamer heel gezellig op…zeker met lieve berichtjes, teksten, symbolen, tekeningen …met positieve energie en natuurlijk ook voor een verjaardagsfeestje….Vier het Leven, versier je huis, pluk de dag en shine all day!! Life is a party but you must self the slingers uphanging…So let’s Celebrate!

bottom of page