top of page

We Love Sport, Spel &Fun Batlle!

Klaar voor de start! Gooi die smartphone aan de kant! Hallo Speeltijd en dikke doei schermtijd! Ben je een vlijtige mier, een bezig bij, zegt je moeder weleens…druktemaker, zit toch eens stil! Dan ben je een sport billy of een sportiva diva en is dit 100% maffe prettig gestoorde geweldige fantastische spelletjes festijn echt 100% geschikt voor jou…je hebt toch geen bal te doen! Kom daag je vriendjes uit vooor dit sportifeestje of is het weer bal?!

Bij jou thuis

Sport & Spel

Deze themakist bevat :

UNDER CONSTRUCTION

Talent voor sporten is helemaal niet nodig, wie niet sterk is moet slim zijn en zijn teugels sportief laten vieren...plezier maken en lol trappen is veel belangrijker. Raak lekker je energie kwijt en gooi je zelf maar in de strijd…want rust roest…Het zal in ieder geval voor veel hilariteit zorgen in jullie ballentent met allemaal dit-verzien-je-niet spelletjes! Een feestje anders dan anders…fijn op rolletjes met fun en humor… maar ja het balletje kan raar rollen…

Wat hebben we voor jou in petto: crazy crocket, fabulous fitness, kaartenhuis bouwen, bekers stapelen met ballon, bowlen met majo, we gaan zeker een balletje trappen en heel veel reuze spelletjes voor groot en klein…echt rete leuk! We lopen met een bord voor onze koppen en we nemen zeker te veel hooi op onze vorken en zorgen ervoor dat er aan onze touwen geen knoop vast gemaakt kan worden! We gaan door tot we onze gaatjes gevonden hebben en zetten zeker onze beste beentjes voort...De kat en muis spelen misschien wel stommetje of mooi weer met de hard- en doodlopers. Of spelen ze daarmee met vuur en leentjebuur? Spelen ze open kaart, in de kaart of hun laatste troefkaart?

Ja ja…een ding is zeker: de bal is rond…dat is zeker een bal voor open doel. Het gaat bij dit festijn niet om de knikkers, maar om het spel…Hoog spel, buiten spel, zet gewoon-alles-op alles-spel! Speel elkaar gezellig de bal toe, hou de bal in de ploeg en breng de ballen kaatsend aan het rollen…Zorg dat je vaak aan de bal bent: de bal is echt aan jou of heb je geen ballen? Interesseert je dat geen bal? Oh echt? Sla ik het balletje gewoon mis? Ik snap er geen bal van, ik gooide maar een balletje op…Nou in ieder geval de Ballen!

bottom of page