top of page

Superpowerheld op sokken! Supah leuk!

Wie droomt er nu niet van om superpowerkrachten te bezitten? Het zou toch enorm fijn zijn om supersonisch te kunnen vliegen, gigantisch sterk te zijn, om reusachtig goed te kunnen vechten of om sneller dan snel te zijn dan de superschurk, om heldendaden te kunnen verrichten? Kan je verjaardagsfeestje je niet stoer genoeg zijn en wil je geen pantoffelheld meer zijn? Dit feestje is zeker stoer, spannend en uitdagend en is echt iets voor jou!

Bij jou thuis

Verkleden

Deze themakist bevat :

UNDER CONSTRUCTION

Welke superpowerkrachten zou jij graag willen hebben? Welke superpowerheld zou je eigenlijk willen zijn? Wij kwamen ze in alle soorten en maten tegen…met masker, zonder masker, met cape, zonder cape, met geheime identiteit, zonder geheime identiteit…Hoe divers ze ook zijn, een ding hebben superpowerhelden gemeen: ze strijden allemaal voor een goede zaak en tegen een vorm van kwaad, tegen superschurken! Zo ontzettend dapper en gedurfd!! Echte supah krachtpatsers!
Je feestje begint natuurlijk met de juiste outfit…Je mag zelf kiezen welke superpowerheld je wilt zijn, er zitten verschillende pakken in de verkleedkist. Maar misschien hebben jouw vriendjes al hun eigen pak en komen ze verkleed naar jouw feest…

bottom of page