top of page

Piraten aargh!

Schip Ahoy maatjes! Landrotten hartelijk welkom aan boord! Alle hens en rovers aan dek! Hoge golven windkracht 10...Storm op de Zeven Zeeën...en bij jouw thuis of in de speeltuin...ligt de schat begraven...

Ontdek de wereld van het ruige piratenleven. En leer meer over hun motto: Steel of Sterf! Aargh!! Volg de piratenregels nauwgezet en gehoorzaam de kapitein of anders wordt je... gekielhaald!Aye aye kapitein!

Bij jou thuis

Verkleden

Deze themakist bevat :

UNDER CONSTRUCTION

In de kist zitten verschillende kleren om tot een echte piraat te worden omgetoverd inclusief vieze gore tanden, littekens, ooglapjes en met als hoogtepunt een papagaai voor op je schouder. Een stoer feest voor stoere jongens, maar ook voor stoere meisjes! 1000 bommen en granaten…veel plezier op jouw piratenfestijn!!

Als je liever wilt knutselen dan spelletjes doen, dan kan je denken aan: een eigen piratenzwaard maken, piratenkleding maken zoals T-shirts of hoofddoeken beschilderen met doodskoppen of maak je eigen schatkaart met verbrande randen. Of voor de blingbling liefhebber een schatkist pimpen.

bottom of page