top of page

Natuurverkenners Binnenste Buiten

Ben je een avonturier in hart en nieren? Ben je wild van de natuur en wil je die gezellig samen met je vriendjes op jullie eigen houtje ontdekken? Dan ben je vast heel nieuwsgierig en benieuwd naar dit outdoor avontuurfeestje…

Bij jou thuis

Verkleden

Deze themakist bevat :

UNDER CONSTRUCTION

Dus doe eens wild ga op een mini expeditie, ga op jacht en ga lekker buitenspelen en plezier maken in het bos, park, plantsoen, je tuin en wordt een echt kriebelkrabbelfeestbeestje uiteraard in een bijpassend outfit! Beestachtig leuk en echt een buitenkansje!
In de kist vind je verschillende spullen zoals kompas, insectendoosjes, vergrootglas, eierdoosjes, metaal dectoren, een geluid versterker, maar ook een cool pakje!
Bij dit feest kan je kiezen voor een spannend avontuur zoals een speurtocht en allerlei zoek spelletjes of je kan binnen, bij slecht weer of in de winter, iets natuurlijks stoer knutselen uit de natuur. Haal de natuur lekker warmpjes binnen om toch een beetje creatief aan de slag te gaan met buiten. Wat vind je leuk? Als je dit feestje hebt gegeven dan weet je het zeker: natuur is absoluut niet saai! Met de natuur verveel je je nooit!

Bijpassende DIY pakketjes zijn: een naambordje met allerlei natuurlijke materialen, een vogelvoer mannetje in het seizoen, een vogelhuis of een insectenhotel pimpen.

bottom of page