top of page

Koekies versierclub

Heb je een Zoete Toet? Koekjes maken van elke verjaardag een groot feest!! Tuurlijk kan je kiezen voor kant en klare kletskoeken of liever lieverkoekjes, maar zelf maken en pimpen is echt veel leuker en echt geen lariekoek met jouw koekjes van eigen deeg!! Probeer het uit en steel de show en blaas jou BFF’s omver met je gepimpte koekjes…Ga voor de Wow factor! Heb je de smaak eenmaal te pakken dan is het leuk om thuis natuurlijk vaker koekies te maken en te experimenteren met chocola, kaneel, havermout, nootjes en wordt een profi Koekebakker! En wedden dat je er iets van bakt en dat je niet zegt dank je de koekkoek ! tegen dit op is het koek feestje!

Bij jou thuis

Fun Koken

Deze themakist bevat :

UNDER CONSTRUCTION

Voor de ware koekjesliefhebbers hebben wij een kei lekkere workshop! Door op een simpel zandkoekje een laagje suikerglazuur (royal icing), nutella, jam, fondant of marsepein te leggen en deze te pimpen met bloemetjes, sterretjes, bolletjes of streepjes en nog meer zoetigheden en decoratiestrooisels zoals chocolade- en vruchtenhagel of smarties krijg je dat iedereen zijn eigen koek bakt zoals hij hem eten wil…
…Of heb je liever alleen boter op jouw koekje? In ieder geval is het allemaal koek en ei en met minimale middelen bereik je het maximale effect…maar dat is andere koek..euh zoete koek! Niets lekkerder dan koekies van eigen deeg!
In de kist vind je de lekkerste recepten, zodat je in je eigen keuken de allerlekkerste koekies kan maken en wat je gemaakt hebt eet je natuurlijk zelf op…oel oei jammie jammie helaas niks meer voor mammie…en op is de koek! Verder vind je ook allerlei materialen zoals schorten, bordjes, bekers, bakvormpjes en nog veel meer! Ga maar gauw Koekeloeren…

Je kan kiezen om de koekies vooraf te bakken zodat er meteen aan de slag gegaan kan worden met versieren, of je maakt ze als onderdeel van het feestje.

bottom of page