top of page

Hollandse Hapas Tapas

De Hollandse Borrelkraam met verschillende te gekke Hap-slik Snel-weg feesthapjes!
Hmm de allerlekkerste smeuïgste borrelhapjes…in een mum van tijd gemaakt, maar ook in een mum van tijd verdwenen…Zoef kom maar door met die happas! Met deze goedgevulde en heerlijke Hollandse Borrelplank kan jouw feestje wel beginnen! Heerlijk feesten in rood, wit, blauw en oranje! Heb je al zin…krijg je al spontane trek? Echt super makkelijk te maken…en de kids kunnen echt de was doen euh ik bedoel de afwas.

Bij jou thuis

Fun Koken

Deze themakist bevat :

UNDER CONSTRUCTION

Wat is Hollandser dan kaas en worst? Met een zilveruitje, een augurkje…zoals de hapjes van oma’s, maar misschien vind je de moderne versie met een druifje of een ananas of op een stokje afgemaakt met een heerlijk stukje komkommer of sappige fruitstokkies leuker?…uiteraard geboetseerd met een koekjes vorm.

En een hollandse borrelplank is niet compleet zonder gevulde eitjes of opgerolde hammetjes of miniworstenbroodjes met maxi smaak! Aan het eind van het feestje kunnen we met gemak zeggen: Maak de worst maar nat…daar hebben we kaas van gegeten!!

Enne ben je verzot op chips? Maar zonder lekkere dipsauzen raak je gauw in een dip…en van dippen raak je gelukkig weer uit je dip…dusss dip die chip. En niet die zakjes waar je een beetje water bij doet…maar zelf gemaakte is veel lekkerderder…wordt een Masterclass Dipper! Wat zijn jouw favoriete dippers?
En helemaal feestelijk wordt jouw borrelplank met allerlei Hollandse feestprikkers! En de prikkertjes die maak je natuurlijk lekker zelf. Dat vrolijkt jouw feestje echt op!

bottom of page