top of page

Circus werkplaats

Dames en heren, geboren clowns, beginnende acrobaten, hooggeëerd publiek! Kom dat zien…kom dat zien…Wees welkom in deze superleuke actieve circus verjaardag speelplaats. Hier ben je samen met je vriendjes een echte Circusartiest voor een dag.

Bij jou thuis

Sport & Spel

Deze themakist bevat :

UNDER CONSTRUCTION

In jouw feestkist vind je ook een uitleg/demonstratie van de verschillende circusattributen en daarna mogen je vriendjes naar hartenlust alle mogelijke circustechnieken uit proberen.

Je kan jongleren met doekjes, ballen, kegels en ringen. Verder kan je je uitleven op pois, diabolo, chinees bordjes, maar ook spelen met vrolijke turnlinten en hoepels. En voor de gevorderden hebben we flowersticks, steltlopen, pedalos, balanceren op de evenwichtsbalk of de éénwieler en nog veel meer geinige niet alledaagse circusmaterialen! En als klap op de vuurpijl de menselijke piramide...Oei als dat maar goed gaat!

Als je wilt kan je je zelf ook verkleden in een artiesten outfit en jezelf opleuken met geinige accessoires…voor jullie enige echte eigen spetterende circusvoorstelling…

bottom of page