top of page

Welkom bij De Knutselkeuken!!

Welkom bij de Knutselkeuken!! Hoe gaat het? Wat ontzettend leuk dat je onze website gevonden hebt! Ken je de Knutselkeuken al? Weet je al wat we allemaal doen? VEEL 😉!

Al twaalf jaar proberen we van elk moment een feestje te maken, waarbij creativiteit, plezier en beleving voorop staan. Op een stoere, vrolijk ingerichte feest locatie die ieders feestje tot een onvergetelijke herinnering maakt. Creatief bezig zijn is goed voor iedereen! Wij zijn graag van de partij!! Life is all about je slingers zelf ophangen…

We geven creatieve workshops voor kids, groot en klein, voor peuters, voor kleuters, pre tieners, gezellige tieners en pubers…voor coole kids verjaardagsfeestjes, maar ook speciale knutselmiddagen…Informeer naar de mogelijkheden ❤ Als je een groepje van 5-6 kids weet op te trommelen, dan heb je je eigen Knutselfrutselfeestje met bv Valentijn, Pasen, Halloween, Kerst of...? Houd hiervoor ook onze Facebookpagina in de gaten en vergeet niet je mama, papa of oma mee te nemen…Quality time!

 

We geven ook verschillende feelgood workshops voor bedrijven, voor vriendinnen, collega’s, buufjes, matties.! Maar we zijn ook graag van de partij op jouw speciale feestje, buurtfeestje, wijkfestival, sportverenigingen, voor scholen, voor nso’s…

En binnenkort gaan we ook starten met een gezellig ochtendje fröbelen met ouderen....kom haak gewoon gezellig aan!

Ben je op zoek naar leuke, mooie, lieve, grappige cadeautjes voor jong en oud of juist educatief speelgoed…waar je blij van wordt, die je niet overal vindt, heerlijk retro, verrassend of gewoon voor de leuk? Kom dan gezellig een middagje funshoppen of bekijk ons aanbod onder het knopje shop.

Verder verkopen we allerlei feestelijke homemade kraamcadeau ’s: dromenvangers, vaandels, geboortevlaggen, geboortekransen, kraammanden, memoborden, kussens…Ook leuk voor een babyshower workshop…heerlijk fröbelen met je BFF’s!

Tenslotte hebben we verschillende themaboxen te huur: verkleden, koken, sport en spel voor een waanzinnig feestje thuis!

Kijk gerust rond op mijn website…En mocht je in de buurt zijn? Loop dan gezellig even binnen om sfeer te proeven. Voor meer info, foto’s en inspiratie kun je ook een kijkje nemen op onze facebook pagina of op instagram. En wil je reserveren, ga dan naar contact en mail ons je wensen. Let’s Party!

Tot gauw! Lieve groetjes, Shiba Phull

bottom of page