top of page

Delicieus Poepchique High Tea

Een perfecte manier om een luie zondagmiddag door te brengen, maar ook een leuk idee voor een kinderpartijtje met je allerliefste vriendinnen met een heuse theeceremonie!

Droom je van zoete zaken of hartige zaken? Je kan het naar hartenlust aanpassen. We beginnen jouw cosy tea met een welkomst bubbeltje...zo komt iedereen in de juiste stemming en eindigen met een heerlijke chocoladefondue…om your fingers bij af te licken...Enjoy your tea ladies!!

Knutselkeuken

2 Uur

KOKEN, Huis Special

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- cakejes
- soesjes
- tompoesjes
- supersized sandwiches XXL
- overheerlijke salades
- chocoladefondue

Geef allergieën van te voren door.

High Tea or an afternoon tea…Voor de Engelsen een groot verschil, maar voor ons it does not matter, als het maar gezellig is! In ieder geval een heerlijke proeverij van cakejes, soesjes, tompoesjes en een heerlijke verwennerij met onze huisgemaakte supersized sandwiches XXL. Hiervoor maken we zelf overheerlijke salades. Alles met liefde gemaakt en gepimpt!…Geserveerd op deftige etagères met deftige bloemetjes servetten en de thee nippen we ook uit bloemige kopjes…Geniet van al dat lekkers en de gezelligheid! We eindigen met een overheerlijke chocoladefondue

bottom of page