top of page

Cup cake Pimpclub

Een feestje met cakejes wil niemand missen…Het leukste wat je met een cake kan doen is natuurlijk lekker in je eentje opeten…maar het op een na leukste is het zelf versieren met van alles en nog wat! En helemaal super duper samen met je BFF’s.
Hou je van fun koken en boetseren?...Nou dan is een super fantastische Cup cake party echt iets voor jou! Cup cakes zijn hot, cup cakes zijn in, cup cakes zijn niet meer weg te denken! Cup cakes zijn bovendien erg lekker… euh Lekkahr! HMMMMMMMMMM!

Knutselkeuken

2 Uur

KOKEN, Huis Special

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

Geef allergieën graag van te voren door.

We gaan er een super gezellig smulfeestje van maken. Alle kids krijgen 5 cup cakes in verschillende vormen en maten enne eentje eten we helemaal zelf op!!

We gaan de cakejes met fondant en marsepein in vrolijke kleuren decoreren tot echte kunstwerkjes. .. En wat dacht je van Nutella of witte chocolade spread of karamel of….hmm om je vingers bij af te likken! Hohohoogtepunt van jouw feestje is zijn roosjes van fondant maken of vind je het leuk om grassprietjes te maken of kleine schattige lieve monstertjes… Ben nu al benieuwd wat jij leuk vindt!!
Er zijn veel verschillende manieren om je cakejes te versieren. Je kan hiervoor allerlei mallen, uitstekers en vormen gebruiken waarmee we helemaal creatief los kunnen gaan!! Eerst zullen we een aantal voorbeelden bekijken en daarna gaan we zelf aan de slag en natuurlijk mag je ook je eigen fantasie gebruiken…

Na afloop gaan er 4 cup cakes in een doosje mee naar huis, zodat ze thuis uitgebreid geshowd en geproefd kunnen worden. Jammie Jammie Jammie, niks voor mammie…

bottom of page