top of page

Chocoloco workshop

Ben je ook mesjokke van Chocola? Staat Chocolade bij jou op nummer 1 van snoepen? Loopt het water je al in de mond? Smelt heerlijk in je mond en niet in je hand…Wordt ook een Willy Wonka met deze verrukkelijke zoete chocolade workshop voor de echte liefhebber…en start je loopbaan als een chocolatier…Hoop dat je er chocola van kan maken…
Het leukste van alles is wat je maakt neem je allemaal mee naar huis om thuis uit te delen, voor zover ze nog niet op zijn natuurlijk! Life is like a box of chocolate…Smullen maar…echter aan alles wat lekker is, zit ook een randje…eet niet meer chocola, maar vaker en ga voor puur!

Knutselkeuken

2 Uur

KOKEN, Huis Special

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

Geef allergieën graag van te voren door.

Heb je last van een dipje? Dopamine, serofine of endorfine, van chocolade is het al lang bewezen dat je er vrolijk en blij wordt...Chocola is eigenlijk liefde! Wist je dat het eten van chocolade het geheugen en de concentratie verbetert…dus binnenkort een toets? Verder zit er in chocola het stofje tryptofaan, deze stof zorgt voor een chemische reactie in je hersenen, waardoor je je gelukkig of zelfs euforisch voelt…Wordt dus helemaal blij van chocolade…chocoloco! En last but not least wanneer je kiest voor de hele pure variant, krijg je ook nog eens flink wat gezonde antioxidanten binnen: flavonoïden…ze helpen tegen aanslagen op je hersenen zoals Alzheimer en is goed voor hart- en vaatziekten. Oh ja wat is eigenlijk jou flavo?

Tijdens de chocoloco workshop ga je aan de hand van verschillende technieken zelf de heerlijkste bonbons maken….Hmm kunstwerkjes maken! Bij ons geen marmeren platen, ingewikkelde apparaten en temperen van chocola, maar de meest eenvoudige manier om zelf allerlei soorten bonbons, pindarotjes, chocoladeflikken en truffels te maken. Je creëert je eigen chocolade met je eigen vulling en vormen! Dat wordt gegarandeerd genieten! HMMM heerlijk de chocola van je vingers likken…Wie wil dat nou niet?
Euh hoeveel chocolade producten ken jij…brownie, chocopasta, chocomouse, chocolade letter, muntjes, nootjes, hagelslag…

bottom of page