top of page

Vet Voute FeestFuif

He party people! Hou je van dansen, schuifelen, springen, swingen, je zelf pimpen en ben je een liefhebber van doldwaze carnavalskrakers van het Voute Uur en gek op dj’s Wipneus en Pim? (ff googlen) Dan hebben wij iets te geks voor jou…een gekker dan gek maffe zotte melige dansfeestje! Een beetje knutselen, een beetje verkleden en een beetje uit je dak gaan op de dansvloer…Wat wil je als tiener nog meer?
Nou het dansfeest kan van mij al beginnen. Waar wachten we nog op? Prop op een beetje, trek je dansstappers aan en kies iets te geks uit ons ruime assortiment outfits: van een kek Bloemetjeskleedje tot een tijger printje van Sjonnie en Anita…Dat wordt lachen gieren brullen kan het hele jaar door ook als je geen Brabants bloed hebt!

Knutselkeuken

2 Uur

DISCO, Huis Special

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Gekheid op een Stokkie
- Sing-along / Karaoke Battle

Mogelijke Extra's:
- Heerlijk buffet met mock-cocktails
- Limo fontein
- Hollandsche hapas op stokkies
- Chocoloco fondue

Dus feestgangers: Doe eens gek, doe eens maf, doe eens zot, doe eens melig…ga uit je dak, uit je panty, zeg kaas en strike a pose....Pimp je zelf met hoedjes, boa’s, pruiken, maskers, brillen, te gekke hippe kleding, zet jezelf op een te gekke zotte foto en ga compleet los op jouw knalfuif…Er is weinig leukers dan een goed fout feest, uiteraard met coole dansspelletjes: luchtgitaar spelen, old-school limbo, ballondansen, flessendraaien…
Haak aan, dein mee en doe je polonaise hollandaise op Arie, leef je uit op André, lekker rampestampen op Alie, voetjes van de lava vloer op Snolleke Bollekes of ga gezellig uit je dakkie met de Toppers…Zooo pak je lasso maar en ga lekker Limbodansen op de Soca Boys. Een soort van een total body workout in een te gek jasje! Alaaf kan bij ons elke dag!

En vind je knutselen erg leuk? Je kan jouw feestje uitbreiden met een workshop: Alle gekheid op een Stokkie. Knutsel een snorretje, mondje, brilletje, dasje en nog meer maffe attributen. Kom steek er een stokje door! Gegarandeerd dikke lol en een dolle boel.

Je kan ook een sing-o-long of een karaoke battle toevoegen aan jouw feestje…helemaal Yolo! Sowiesnor! Snorrekriebels!!

bottom of page