top of page

PoepjesPretlab!

Kom X-perimenteren met ballonnen, eieren en ontbijtkoek! Je kunt een hoop lol hebben met zaken die je gewoon thuis hebt in je keukenkastje, in je ijskast, in je speelkast: Het Huis-Tuin-en-Keuken ProefjesLab. En dat zonder gevaar voor eigen leven! Altijd leuk…proefjes voor boefjes! Voor jong en oud!

Knutselkeuken

2 Uur

PROEFJESLAB, Huis Special

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

Dit feestje is een belevenis op zich.

We toveren de Knutselkeuken om tot een heus laboratorium! En ondertussen werk je stiekem aan je 21st century skills: Je ontwikkelt en je onderzoekt vaardigheden zoals goed waarnemen, vragen stellen, experimenten opzetten, voorspellingen doen, problemen verkennen en oplossingen bedenken. Dat vindt je moeder ook erg leuk! Leer het antwoord op de volgende vragen en wordt slimmer dan je leraar!

Kan je een blikje bewegen zonder dat je het aanraakt? Hoe sterk is een ei? Hoe krijg je een ei in een fles? Het antwoord is verrassend…Maar dat is nog niet alles. We hebben ook nog ballonnen. Ken je de acupunctuur ballon al? Of een ballon die tegen een vlammetje kan? Kun je een mok laten bewegen met een ballon? En hoeveel prikkers kan een ballon aan? Hoe maak je iemand knettergek met een ballon? Dit feestje is echt iets voor onderzoekers zoals jij! Een lekker statisch aantrekkelijk feestje! Zet je alvast schrap voor een superfantastisch megacool speels en leerrijk feestje! Koop snel eieren van je verjaardag geld en blaas je feestje op met supergave ballonnen! Bam!

bottom of page