top of page

De Hoedjesparade

Een heuse hoedenoptocht met wel Duizend en één Hoedjes uit Oma’s hoedjeskoffer met een heuse hoedenparade. We hebben 1, 2, 3, 4…heleboel hoedjes van…papier, vilt, stro, leer, wol, textiel, plastic…Kom gezellig met je vriendinnen uit jullie hoge hoed en speel gezellig met elkaar onder een hoedje…Kom je ze allemaal passen, passen en nog een keertje passen? Natuurlijk met allerlei must have accessoires zoals: zonnebrillen, tassen, kettingen, armbanden, boa’s, sjaals en nog meer essentiële accessoires…Lekker tutten en frutten op de Hatwalk! Chapeau en Bravo!

Knutselkeuken

2 Uur

VERKLEDEN, Huis Special

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

Dit feestje is een belevenis op zich.

De keuze is reuze: van een klein herenhoedje, stoere baseball caps, cowboyhoeden, stijlvol borsalino hoedjes, kokette dames hoedjes, vintage hoedjes, strohoedjes, elegante vilthoedjes, hippe petjes tot grote nonchalante chique flaphoeden…Ga je voor stoer, elegant, zwierig, extravagant, trendy, schuin of achterstevoren?
Hoofddeksels zijn er om oren en hoofd lekker warm te houden tijdens koude winters of gure herfstdagen, maar een hoedje kan ook heel praktisch zijn om een zonnesteek te voorkomen. Je kunt er ook een fijn fashion statement mee maken...om een fashionable outfit helemaal af te maken. Op de derde dinsdag in September met Prinsjesdag kun je zelfs een politiek statement maken. Maar in ieder geval is de hoed het ideale accessoire van elk seizoen! En last but not least hij komt ook nog eens goed van pas als je een bad hair hebt!

Kom zet je hoedje op halfzeven. Kom zet je hoedje af voor dit geweldig hoedjesfeestje. Kom niet als je op je hoedje bent, of als je makkelijk onder één hoedje te vangen bent. Maar kom wel gezellig je een hoedje schrikken met je vriendinnen. We steken een leuke veer of een pluim op jouw feesthoedje…we gaan gewoon gezellig hoedje op en hoedje af spelen. Hoedjes, mutsjes, petjes en capjes zijn er kortom voor elke dag van de week, op elke plek, weer of geen weer.

Hoop dat jullie graag jullie hoedje afnemen voor dit gezellige met je hoed in de hand door het ganse land feestje! Als dat geen superduper van de hoed en de rand leuke belevenis wordt! Petje af als je komt!

bottom of page