top of page

Toys voor Boys en stoere Chicas!

Ben je ook iemand die altijd iets aan het bedenken is, aan het maken is, iets aan het ontwerpen is, lekker bezig is met zijn handen, geen minuut rustig op zijn kont kan zitten en zeker het woordje verveling niet kent? Dagenlang lekker aan de knutsel? Ben je een maker? Of een sloper: apparaten uit elkaar halen en weer nieuwe dingen maken? Ben je heerlijk nieuwsgierig, superhandig en euh durf je wel? Met je eigen vleugje fantasie erbij en…tada…alles kan! Bedenk, Bouw, Bewerk, Beoefen, Beter…Lekker Doen!!

Knutselkeuken

2 Uur

PROEFJESLAB, Huis Special

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

- Doolhoven
- Katapulten
- Flipperkasten
- Airzooka’s
- Kaleidoscopen

Creativiteit, Fantasie, Expressiviteit, Logica, Fijne motoriek, Concentratie en Ruimtelijk inzicht…Welke vaardigheden of talenten wil je uitdagen, activeren, ontdekken of verder ontwikkelen? Kom en ontdek het genie in jezelf! Ben je een kleine Willie Wortel, een uitvinder in spe, een professor in de dop of gewoon een gezellige nerd? Dan is dit feestje met een hoog knutselgehalte helemaal jouw ding: lekker spelen, lekker knutselen, lekker ontdekken en lekker x-perimenteren…kom gezellig jouw feestje bouwen…

De projecten zijn lekker basic: geen dure apparaten, geen ingewikkelde handleidingen en stappenplannen: nee gewoon lekker creatief bezig zijn op zijn boerenfluitjes met eenvoudig handgereedschap, creatief denkwerk, een beetje improviseren en oh ja met de hulp van papa of mama, opa of oma!! Gegarandeerd urenlang pret voor jong en oud!

Kom haal gauw je jonge knutselhart op en ontdek de techneut in jezelf in de Knutselkeuken waar je spelenderwijs met techniek in aanraking komt! Kom deel je passie voor techniek en inspireer je vriendjes en vriendinnetjes! Kom gezellig je lichtpuntje oplichten en kom leuke creaties maken!
En zeg nou zelf, wat je zelf maakt is duizend keer leuker dan kopen in de winkel. Dat is wat wij denken. Dat is ons motto!

bottom of page