top of page

Hawaï Prinsessen in Club Tropicana!... Aloha

Zou je jezelf graag even op een tropisch eiland willen wanen? Witte stranden, wuivende palmen, kokosnoten, papegaaien, watervallen…net als in de Disneyfilm Vaiana? Wil je je voelen als een tropische paradijsvogel? Bontgekleurd, heerlijk exotisch met hier en daar een felle vrolijke print? Hmmm Summertime!!

Bij jou thuis

Verkleden

Deze themakist bevat :

UNDER CONSTRUCTION

Bijpassend kledingadvies voor dit zwoel zinderend zomer feestje: zonnehoedje, zonnebril, bloemen kransen...en een rieten rokje om het extra spannend te maken. Dit kan je allemaal ook terugvinden in de kist. Euh je zonnebrand heb je niet nodig! Dus schoentjes uit en slippers aan, heupen los op de samba en dansen maar…Haal de tropische sfeer in je zelf naar boven.
Verveling is in ieder geval uitgesloten…want we gaan de Limbo dansen, hoelahoepen en ook de Macarena mag niet ontbreken. Je krijgt een lijst met geschikte muziek die jullie naar de tropics zal brengen.

Dit feestje kan je heel goed combineren met een workshop ijs maken of smoothies of als je graag wilt knutselen dan kan je servettenbloemen knutselen, een fraaie bloemenbroche of een zomerse bloemenhaarband of een paradijsvogeltje! We hebben alle benodigdheden in huis.

bottom of page