top of page

Chinese Schone dames生日快乐!Ni hao

China is echt een fascinerende bestemming…echt totaal ander en je bent er nooit alleen …! Waarschijnlijk heb je weleens gehoord van: de Chinese Muur, de Verboden Stad, het Terracotta Leger, Kung Fu Panda? Ben je nieuwsgierig naar dit unieke gigantische land? Dit feestje is zeker de moeite meer dan waard!
Samen met je vriendinnen ga je op reis....naar het verre oosten… naar de uitgestrekte rijstvelden…naar het land van de rijzende zon! Laat je omtoveren tot een Chinese Schone, trek snel je kimono aan en laat je onderdompelen in de kleurrijke en smaakvolle Chinese cultuur. Krijg je al trek?

Knutselkeuken

2 Uur

VERKLEDEN, Huis Special

Je hebt keuze uit de volgende mogelijkheden:

Dit feestje is een belevenis op zich.

Je hebt gekozen voor een werkelijk kleurrijk exotisch verkleedfeest vol met voorspoed, geluk en Chi… Beproef het geluk en kom erachter wat dit feestje voor jullie in petto heeft…Naast de Chinese kleding is de muziek ook in stijl. Verder staat een heuse theeceremonie op het programma, we gaan leren hoe je op zijn Chinees eet: namelijk met stokjes, Chinese noodlesoep (slurpen mag!), gestoomde broodjes. Natuurlijk ontbreekt de kroepoek niet en oh ja Sambal bij?
Ook zullen we op zoek gaan naar een goede balans voor lichaam en geest…voor Yin en Yang…en we maken kennis met Chinese kunsten: acrobatiek, jongleren met doekjes, Chinese bordjes...en wat dacht je van Tai Chi?
We gaan ook een paar woordjes Chinees leren, een liedje zingen, Tangram spelen.
Het hoogtepunt van de middag is een heuse fotoshoot met parasol, hoedje, waaier en vergeet de lotushouding niet.

Laat je heerlijk onderdompelen in de kleurrijke en smaakvolle Chinese cultuur... Leer kroepoek met stokjes eten, je noodlesoep slurpen.. breng je lichaam en geest in balans met Yin en Yang..: jongleren, acrobatiek, chinese bordjes, Tai Chi...en nog veel meer.....

bottom of page